Legutóbbi bejegyzések
Archívum
Kategóriák

Feladatunk

Feladatunk, hogy kiváló minőségű oktatást és tanulási környezetet biztosítsunk minden diákunk számára.

Célunk

Célunk, hogy iskolánk egy nyitott, befogadó és inspiráló közösség legyen. Szeretnénk olyan tanulási környezetet teremteni, amelyben a diákok merészen álmodhatnak, kreatívan gondolkodhatnak és örömmel tanulhatnak

Viziónk

Víziónk, hogy diákjaink magas szintű tudással és széles látókörrel rendelkező fiatal felnőttekké váljanak.

Kedves látogató!

Szeretettel köszöntöm tanintézményünk vezetősége, valamennyi pedagógusa, diákja és alkalmazottja nevében a Kökényesdi Általános Iskola honlapján, ahol betekintést nyerhet iskolánk mindennapi életébe.

 

A következő oldalakon szeretnénk bemutatni munkánkat, módszereinket, iskolán kívüli tevékenységeinket, mindennapjainkat az iskola falain belül.
Megismerhetik iskolánk szervezeti egységeit, pedagógiai munkánkat, alapdokumentumainkat.

 

Tájékoztatást nyújtunk pedagógusaink felkészültségéről, tanórai és tanórán kívüli tevékenységeinkről, elért eredményeinkről, aktuális híreinkről, programjainkról és eseményeinkről.
Az itt található képek által betekintést nyerhetnek iskolánk színes világába.
Kellemes időtöltést és eredményes barangolást kívánok!

 

Üdvözlettel:
Kornis Ágnes Mária, igazgató

Az oktatás mellett kiemelt figyelmet fordítunk az emberi kapcsolatok erősítésére.

Törekszünk, hogy kiváló minőségű oktatást és tanulási környezetet biztosítsunk minden diákunk számára. Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink megfelelő tudást szerezzenek, és fejlesszék kreativitásukat és problémamegoldó képességüket. Az oktatás mellett kiemelt figyelmet fordítunk az értékteremtésre és az emberi kapcsolatok erősítésére.

Szorgalmasan dolgozunk azon, hogy diákjaink sikeresen megbirkózzanak a kihívásokkal.

Célunk, hogy diákjaink magas szintű tudással és széles látókörrel rendelkező fiatal felnőttekké váljanak. Olyan készségeket és képességeket kívánunk nekik adni, amelyek elősegítik, hogy a világ változó kihívásaival sikeresen megbirkózzanak. Szorgalmasan dolgozunk azon, hogy diákjaink ne csak kitűnő akadémiai eredményeket érjenek el, hanem empatikus, felelősségteljes és tiszteletteljes emberekké is váljanak.

Szeretnénk barátságos tanulási környezetet teremteni

Víziónk, hogy iskolánk egy nyitott, befogadó és inspiráló közösség legyen. Szeretnénk olyan tanulási környezetet teremteni, amelyben a diákok merészen álmodhatnak, kreatívan gondolkodhatnak és örömmel tanulhatnak.

Fontos számunkra, hogy diákjaink magabiztosan lépjenek ki az iskolai kapukon

Fontos számunkra, hogy diákjaink magabiztosan lépjenek ki az iskolai kapukon, képesek legyenek alkalmazkodni a gyorsan változó világhoz és tegyenek hozzá a társadalmi és környezeti problémák megoldásához. Összefogunk, hogy közös erővel alakítsunk ki olyan jövőt, amely jobb és fenntarthatóbb a következő generációk számára.

Programok és Foglalkozások

Tekintse meg programjainkat és foglalkozásainkat

Hírek és Események

Tekintse meg legújabb híreinket és eményeinket, hogy mindig naprakész maradhasson